نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

آمریکایی‌ها در نهایت خواستار خروج واشنگتن از ناتو خواهند شد

آمریکایی‌ها در نهایت خواستار خروج واشنگتن از ناتو خواهند شد قانونگذار روس می‌گوید ایده خروج آمریکا از ناتو دیر یا زود طرفداران بیشتری پیدا خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 30
کد خبر: ۱۶۱۶۱۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ لئونید اسلوتسکی، رئیس کمیته دولتی مجلس دومای روسیه در امور بین الملل روز سه شنبه گفت این ایده که آمریکا باید از عضویت ناتو خارج شود، حمایت بیشتری از جانب آمریکایی‌ها خواهد یافت.

 

به گزارش ایتارتاس، وی افزود: طرح و پیشنهادی در آمریکا برای بستن در‌های ناتو وجود دارد. دقیق‌تر اگر بگوییم، خروج آمریکا از ناتو در عمل به معنای آغازی بر اتمام کار این سازمان نظامی خواهد بود. هیل یک نشریه آمریکایی، مقاله‌ای از بروس فین، معاون سابق دادستان کل آمریکا را منتشر کرده که پیشنهاد کرده است کنگره، آمریکا را از ناتو خارج کند. او گفته است این کار، به جنگ اوکراین خاتمه خواهد داد و سبب صرفه جویی میلیارد‌ها دلار می‌شود که آمریکا صرف حمایت از اوکراین می‌کند. فین می‌گوید کنگره آمریکا با تصمیم خروج از ناتو، ممکن است جایزه نوبل را ببرد.

 

اسلوتسکی گفت: انتشار این موضوع در یک نشریه معتبر، تابوی آن را از بین می‌برد. این ایده در سرزمین اصلی اتحاد غرب، آمریکا، دوباره متولد شده و در حال پیشرفت است. این یک مسیر پر از خار و مانع خواهد بود که بسیار واضح است. اما دیر یا زود تعداد طرفداران آن افزایش خواهد یافت و همانطور که ویاچسلاو ولودین، رئیس دومای دولتی روسیه پیش بینی کرده بود، رژیم کی یف، مورد علاقه آمریکا، واقعاً فرصت‌های بیشتری پیدا می‌کند تا ناتو را به گور بکشد.

 

اسلوتسکی همچنین طرح خروج آمریکا از ناتو را در شالوده خود، صحیح نامید و گفت: این فرصتی خوب برای جمهوری خواهان آمریکا پس از کسب تقریباً اکثریت در کنگره آمریکا است، تا حسن نیت خود را نشان دهند و به کاهش تنش‌ها در جهان، کمکی واقعی بکنند. ضمن اینکه مقادیر بسیار زیادی پول مالیاتی را که مردم آمریکا می‌پردازند نیز صرفه جویی خواهند کرد که بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار در سال است (این رقم را نویسنده مقاله اعلام کرده است) که امروز صرف حمایت از رژیم نئونازی عروسک خیمه شب بازی آمریکا، ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین می‌شود.

 

وزارت امور خارجه آمریکا دیروز (سه شنبه) برای رسانه‌ها ارسال کرد، اعلام کرد که واشنگتن به اوکراین کمکی به ارزش ۵۳ میلیون دلار برای حمایت از بازسازی سیستم برق این کشور جنگ زده ارائه خواهد کرد.

 

کشور‌های عضو ناتو طی نشستی اخیر خود در بخارست رومانی ضمن تاکید بر حمایت از اوکراین، وعده دادند که کمک‌های سیاسی و کاربردی را بیشتر کنند و آن را تا زمانی که لازم باشد، حفظ کنند./ باشگاه خبرگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار